EB_aanbod.jpg

‘Leven in zelfvertrouwen is durven zijn wie je werkelijk bent’


(H)erken wat moeilijk loopt

  • Twijfel je vaak aan jezelf en wat je doet?

  • Pas je je vaak aan, aan wat de ander denkt of van je zou kunnen denken?

  • Streef je naar perfectie en ben je daardoor vaak streng voor jezelf (en anderen)?

  • Heb je veel verlangens maar durf je deze moeilijk in de wereld te zetten?

  • Leef je in jouw hoofd en pieker je vaak?

  • Voel je je vaak vermoeid of leeg?
WEET JE SOMS NIET MEER WIE JE ECHT BENT, OF WAAR JE WERKELIJK NAAR VERLANGT?

Blokkades en klachten zien als groeikansen

Het liefst willen we zo snel mogelijk verlost worden van onze klachten, en ‘dingen’ die het ons moeilijk maken. We willen ons beter voelen. En dat is niet meer dan normaal.

Toch is het belangrijk en heel waardevol om te leren kijken, luisteren en voelen wat deze klachten ons te vertellen hebben. Ze zijn er niet zomaar. Ze geven aan dat iets niet juist is, niet helemaal in overeenstemming met wie we in wezen zijn. Dat ergens iets blokkeert.

Wanneer je blokkades en klachten kan leren zien als kansen om te groeien en anders in het leven te leren staan, wordt het een heel hoopvol verhaal. Je gunt jezelf de kans om het anders en bewuster te gaan doen. Jezelf beter te leren kennen, te weten wat goed voor je is en hier ook naar te leven.

Je vraagt je af hoe dat precies kan?
Leven in (zelf)vertrouwen

Stel je voor. Hoe zou het zijn om jouw leven te leiden, niet meer vanuit angst, onzekerheid en oordeel maar net vanuit vertrouwen? Om ten volle jezelf te durven zijn en jezelf ook helemaal te durven tonen?

“Leven in (zelf)vertrouwen is durven zijn wie je werkelijk bent”

Met ‘zelfvertrouwen’ verwijs ik naar een diep vertrouwen binnenin onszelf. Het is geen streven naar een gevoel ‘de wereld aan te kunnen’, en ook zeker niet te verwarren met arrogantie (vaak vrezen we zelfs zo over te komen, en houden we ons liever klein). Zelfvertrouwen, in de meest pure vorm is in wezen aanwezig in ieder van ons. Enkel zijn we het contact ermee verloren. Het is het meest essentiële wat binnenin ons leeft, maar bij velen van ons bedolven ligt onder een dikke laag pijn, schuld, trauma, kwaadheid, angst,…. Een laag die eerst vraagt om doorvoeld en verkend te worden.
‘Leven in (zelf)vertrouwen’ is het pad waarop ik jou kan gidsen, jou kan helpen dit voor jezelf te bereiken. Ik begeleid jou:

  • In het ‘durven voelen’: om meer contact te leren krijgen met wat je binnenin voelt, jouw lichaam en emoties, om meer vanuit jouw intuïtie en niet uitsluitend vanuit jouw hoofd te leven

  • Om ‘mild te leren zijn naar jezelf’: om komaf te maken met jouw innerlijke criticus, jouw drang naar perfectie. Je leert een nieuwe, gezondere houding aan waarin je jezelf ten diepste respecteert en liefhebt. Je leert jezelf waardevol voelen/voeden.

  • Om ‘trouw te leren zijn aan jezelf, in contact met de ander en de wereld’: om met meer zelfvertrouwen in jouw leven te staan, jezelf te durven tonen en grenzen te stellen waar nodig. Je leert stappen zetten om jouw leven vorm te geven, jouw verlangens neer te zetten. Telkens in verbinding met wat je binnenin voelt.
Meer weten over mijn aanbod?

Lees meer over mijn aanbod (individueel & groep) hier.


Vraag een gratis ‘zelfwaarde’-sessie aan

Vraag hier jouw gratis ‘zelfwaarde’-sessie aan.

In deze sessie help ik jou helder krijgen wat jou blokkeert en geef ik je tips mee om hier jouw eerste stappen naar verandering in te zetten.

Deze sessie gebeurt telefonisch of via skype en duurt 30’.